3-i-1 Dybt forløsende traumebehandling

En behandling der forløser både kropslige og psykiske stress- symptomer på én gang

Man kan ikke sparke til en bold, hvis man ikke ved hvor den er!
Ved du hvor du skal sætte ind for ændre dit liv?Dorthe Broeng

Vi oplever alle stressede situationer, som farver os resten af livet. Det kan f.eks. være svære livsomstændigheder som skilsmisse, tab af vigtige relationer/arbejde, livstruende sygdomme, svigt, ulykker, chok, vold, mobning, trusler, overgreb og lignende. Dette kan medføre, at vores nervebanesystem går i permanent alarmberedskab. Et nervebanesystem i konstant alarmberedskab svækkes over tid, hvilket ofte fører til sygdom. Uforløste chok og traumatiske hændelser kan bl.a. forårsage PTSD, depression og flere former for angst.

Det er således ofte fortrængte og uforløste hændelser, som gør livet svært for os. Vi kan få svært ved at opleve situationer som de reelt er og i stedet misforstår og misfarver vi situationen, hvilket medfører frustrationer, manglende energi, tristhed og andre stresssymptomer.

1. Lysbehandling

Farvet lys (auriculoterapi) på øret anvendes til behandling af amygdala (kamp/flugt) centret i hjernen, samtidig med der holdes fokus på erindringer kognitivt og kropsligt. Hændelser lagres energetisk, kropsligt og mentalt. Ved at bringe lys på alle tre områder samtidigt, opstår der en unik forløsning.

2. Kropsbehandling

Myoreflexterapi, er dybe lange inviterende tryk på punkter på kroppen, langs meridianbanerne i samarbejde med klienten. Fysiske og mentale forbundne blokeringer inviteres frem og forløses i behandlingen.

3. Biodynamic Stilness Touch, er den sidste ”gren” indenfor Kranio sakralterapien, som indebærer en nærværende indre kontakt via rolig berøring langs meridianbanerne. Herigennem genetableres flow/bevægelse i krop og sjæl, så den du er, når du er i balance får plads.

4. Samtale

Behandlingen rundes af med en kort samtale, hvor der skabes forståelse og mening med eventuelle reaktioner på behandlinge.

Behandlingen foregår på briks i afslappende omgivelser og den varer 1,5 time. Den samlede pris er kr. 1.200,-.


Jeg vil gerne høre mere om 3-i-1 Dybt forløsende traumebehandling

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Kontakt mig her eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.

Jeg benytter forskellige terapeutiske retninger og metoder – tilpasset dig og dit forløb

Narrativ terapi

Hvilken historie bærer du med dig?

Hvordan påvirker den dig og andre?

Hvordan vil du gerne have din historie lyder?

Oplevelsesorienteret terapi & Inside dialog

Hvordan kommunikerer du med dig selv og andre?

Bliver du nemt misforstået? Får du sagt det du gerne vil?

Få nye færdigheder som gør du kan få sagt det, som ellers kan være svært?

Systemisk terapi/tænkning

Alle mennesker som du omgås, påvirker dig i mere eller mindre grad, og du dem.

Hvis du oplever anspændte situationer dagligt, på arbejde, i dit forhold eller i din nære familie – så stresser du dybest set dit nervesystem dagligt. Dette kaldes socialt stress og har vist sig at være den værste stress af alle.

Få mere lys og klarhed omkring disse daglige påvirkninger for at skabe mening og forståelse, således der bliver plads til mere liv og glæde.

Mindfulness

Jeg har altid opmærksomhed på jeres krops reaktioner, da krop og psyke hænger sammen.

Derfor kan små øvelser i at lære at udvide evnen til at håndtere/rumme svære kropfornemmelser og følelser, være en del af behandlingen, når det opstår.

Mindfulness er en anerkendende og udømmende bevidstliggørelse af hverdagens tanker, handlinger og følelser.

TFT / Tankefeltterapi 

– er en veldokumenteret og unik behandlingsform, som effektivt fjerner følelsesmæssig ubehag, herunder forskellige psykiske lidelser. Behandlingstiden er kort og har en succesrate på 90% 

Behandlingen har vist gode resultater ved bl.a.:

Angst; social angst, eksamens- præstationsangst, panikangst, generaliseret angst. Depression, stress, traumer herunder PTSD, tvangstanker og tvangshandlinger/OCD, jetlag og fobier.

Følelser som mindreværd, usikkerhed, ensomhed, kærestesorg, sorg, skyld, skam, flovhed, vrede og frustration fjernes, i takt med, at der bliver mere plads til at mærke glæde og overskud.