Mindfulness og Meditation

Mindfulness og Meditation

 

Mindfulness og Meditation

 

Aktuelle hold i Mindfulness og Meditation 2019

Torsdagsgruppe fra kl. 17.30-18.30 på Klinik for Manuel Terapi, Gludsmindevej 21, 7100 Vejle

Datoer:   Januar ; 17. + 24. februar; 7. + 14. + 21. + 28.  marts; 7. + 14. + 21. + 28.  marts; 4. + 11.

Pris: kr. 100 pr. gang

Kontakt mig for at få tilsendt yderligere information omkring indhold.

Tilmelding nødvendig helst dagen før på sms på 2859 1875 eller til højre på siden her.

 

Jeg tilbyder træning i mindfulness og forskellige former for meditation. En af de mest brugte meditationer kombineret med behandling, er meditation på hjertet, sammenholdt med vejrtrækning og taknemmelighed. Årsagen hertil er ganske enkelt den enorme positive feedback, jeg får fra mine klienter.

Læs længere nede den spændende videnskabelige banebrydende undersøgelse fra HearthMath Institute, som  viser hvordan vi ændrer vores DNA ved hjælp af kærlighed og taknemmelighed.

 

Når du mediterer eller dyrker mindfulness træner du dybest set det, at kunne være mere bevidst til stede i dit liv med de ”ups and downs” alle mennesker oplever i løbet af deres liv.

 

Videnskabelige undersøgelser viser:

Meditation stimulerer din vagus nerve som er en del af dit parasympatiske nervesystem – det parasympatiske system er den del af hjernen, hvor du slapper af og sørger for at bygge kroppen op.

Stimulation af din vagusnerve kan hjælpe dig til en bedre hukommelse og bedre søvn – en velfungerede vagusnerve frisætter neurotransmittere og hormoner som kan modvirke stress – den styrker din fordøjelse og dermed dit immunforsvar. Nervus Vagus betyder ”den vandrede nerve” da den ”vandrer” fra hjernestammen og ud til stort set alle organer, størstedelen af dens nervefibre er sensoriske – hvilket betyder der konstant sendes information til hjernen om din krop.

 

 

Mindfulness – Hvordan foregår det?

Mindfulness er dagligdags praksis som tager afsæt i østens filosofier omkring meditation. Mindfulness er u religiøs og benytter ikke mantraer mm.

 

Formelle øvelser er fx: Bodyscan, siddende meditation, gående meditation, mindful yoga, mindful spisning/kørsel/tandbørstning osv.

Uformelle øvelser er fx: bevidst opmærksomhed din hverdag på din indstilling/holdning/attitude til det du oplever og dem du er sammen med.

 

Her er der bevidst fokus på at træne:

Accept af ”det er som det er”, hverken mere eller mindre

Begyndersind; Oplev alt som var det første gang – fri for ”at sætte i bås”

U dømmende; Slip at bedømme og vurdere

Tillid; Øv tillid til din egen indre stemme, dine grænser – det du mærker

Tålmodighed; Træne at være i nuet og opdage hvad pres gør

At slippe; Træn at opdage og slippe ”det du hænger fast i”

Ustræbende; Træn at være tilstede, i stedet for på vej – i relationer, når du børster tænder, når du kører bil

 

 

Meditation på hjertet / Hjertemeditation
Jeg startede selv for over 12 år siden med intuitivt at udvikle hjertemeditationer og har brugt dem i min praksis lige siden. Igennem årene har jeg på mange måder fået min viden og erfaring udvidet, dels ved hjælp af HearthMath og fokus på effekten på egen krop/psyke og de mennesker jeg har hjulpet.

Taknemmelighed

Det at udvise taknemmelighed i hverdagen, istedet for at tage kæresten eller arbejdet eller det at kunne bevæge sig for givet, er velsagtens en af de største gaver vi mennesker kan få. Effekten af taknemmelighedsøvelser er enorm, en bevidst træning i at fokusere på det du er taknemmelig for, har hjulpet mig selv og mange mennesker i min praksis til at genfinde livsglæde og energi. Lær at fodre kærligheden – dit hjerte ved at taknemmelighedsøvelser.

Dit hjerte ved besked – længe før dit hoved.

 

Banebrydende forskning – KÆRLIGHED OG TAKNEMMELIGHED påvirker dit DNA

Så er det endeligt videnskabeligt dokumenteret at kærlighed og taknemmelighed påvirker vores DNA – HearthMath Institutes insisterende forskning på området har vist banebrydende resultater –  Arvin Larsen fra Holistica som selv er banebrydende forsker og unik behandler har skrevet en dansk artikel om emnet:

 

 

 

Mindfulness og Meditation

Hold i Vejle
Klik her

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om hold i Vejle


Kontakt mig via kontaktformularen til højre eller ring til mig på 2859 1875


Jeg vil gerne høre mere om Mindful Meditation

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Kontakt mig her eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.