Shaking meditation / shaking medicine

Kan du ryste dig til et godt helbred?
– ja og vi gør det, fordi det er sjovt, befriende, rørende og enormt effektivt

Aktuelle hold 2022

September – Oktober – November 2022

Shaking Meditation hold –  dette hold er et terapeutisk process hold – for dig som er har mod på og er klar på udvikling

8 onsdage kl. 18.30 – 21.00 a 2,5 time i Hjerterummet Vejle

– for alle med mod på udvikling ved hjælp af meditativ bevægelsespraksis. Endelig kan jeg tilbyde et hold i Mariahuset igen. Vær forberedt på dyb process og udvikling mentalt og fysisk.

Sammen og hver for sig, leges der med at åbne op indefter og ud mod andre, samt navigeren i at at sige til og fra og tydeliggøre; ja tak og nej tak. Mentale og fysiske blokringer slippes og oplevelsen af at finde hjem, mærke glæde og livslyst indfinder sig undervejs.

Forløbet løsner mentale og fysiske blokeringer og åbner op for din egen indre glæde og mod på at tage din plads i livet.

Det er nu 4. år, hvor jeg tilbyder et lukket hold, i trygge rammer, hvor tavshedspligt, omsorg og respekt for den enkelte og hinanden er alfa omega.

Vi arbejder med en kombination af:

  1. Shaking Meditation – se video

  2. DIVE ryste øvelser på måtte

  3. Træning i at dele egne oplevelser ud fra attitude træning i mindfulness principperne

September:           7., 14., 21., 28.,

Oktober:                 5., 12., (ej 19.),26.

November:            2.

Pris:                          Kr. 3.500,00 – kan betales over 2 eller 3 gange

Tilmeldingsfrist 3. august – du er endelig tilmeldt ved betaling.

♥️Åbne aftner med shaking Meditation

– Jeg fortsætter med at have åbne arrangementer med shaking meditation af 1,0 times varighed. Hold øje med åbne arrangementer i naturen, enten ved stranden, i skoven eller i min magiske kolonihave i Vejle.

Kontakt mig gerne for yderligere information.

Shaking Meditation er en rystemeditation, som gør dig i stand til at slippe blokeringer fysisk, psykisk og mentalt. Du bevæges meget af tiden til musik og kan deltage uanset fysisk form, da en del af meditationen er, at træne at være med den du er – det du er – lige nu, venligt, u-dømmende og respektfuldt.


Hvad er shaking meditation?

Shaking medicine er også kendt som bio-energetisk medicin! Det er et af de ældste mediciner på jorden. “Shaking – at ryste sig”
Rocking – at rokke frem og tilbage”
“At vibrere – kontinuerlig bevægelse” – er helt naturlige menneskelige reaktioner på; stress, traumer og ekstatiske tilstande.

Vi bliver beroliget af at rokke frem og tilbage

Vi bruger helt naturligt en iboende viden om ”at rokke frem og tilbage”, som et redskab til at berolige vores nervesystem. Prøv fx at overveje hvorfor vi vælger, at rokke et grædende barn i søvn? Mennesker i chok sidder ofte og rokker frem og tilbage, for at berolige sig selv.

Shaking forløser traumer

Shaking meditation er kendt og helt naturligt brugt af mange rundt i verden; Quakers, gnostics, taoists, yoginis, amerikanske indianere, Sufis, Druids, Zen Buddhists og andre. Shaking  er en selv-helbredende krops reaktion på at forløse traumer. At ryste / at shake hjælper dig med at rense og løsne blokeringer som ellers kan forårsage sygdomme. Under shakingen, bringes blokerede energier op til overfladen for at blive helbredt. Nogle hoster som en reaktion herpå. Kroppen skifter helt naturligt til en højre vibration, hvormed alle kroppens energetiske systemer bringes i balance. Vi ved at dyr helt instinktivt ryster sig efter et angreb og shaking er derfor en naturlig adfærd hos dyr. De tillader simpelthen deres reptile hjerne at blive trigged og ryster derefter traumet af sig. Når du shaker bliver din krop stærkere og du vil føle dig opladet med energi.

Derfor shaker jeg

Det var under et længere ophold på Bali, jeg selv blev kureret for stress med Shaking Meditation. Her kom alvorligt syge mennesker og blev helbredt for svære sygdomme, ved mange timers shaking. Jeg kan i dag slet ikke undvære at shake og gør det dagligt. Jeg opdagede at det præcis er det, jeg skal videreformidle.

Jeg bliver glad i låget og får masser af energi af at shake. Kom og lær at ryste spændinger i krop og sind fri, så smil, energi og glæde kan få lov til at bryde igennem.


Jeg vil gerne tilmelde mig eller høre mere om Shaking

Kontakt mig her eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.