Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/dorthebroeng.com/public_html/wp-content/plugins/cornerstone/includes/utility/element-api.php on line 210

Shaking meditation / shaking medicine

Kan du ryste dig til et godt helbred?
– ja og vi gør det, fordi det er sjovt, befriende, rørende og enormt effektivt

Aktuelle hold 2020

Terapeutisk process hold – mandage fra 18-20

– for dig som er mere klar til en terapeutisk process.
Som noget nyt tilbyder jeg et lukket hold, i trygge rammer, hvor tavshedspligt og omsorg og respekt for den enkelte og hinanden er alfa omega. Vi arbejder med en kombination af: 1: Shaking Meditation – se video. 2: ryste øvelser på måtte, 3: træning i at dele egne oplevelser ud fra attitude træning i mindfulness principperne. Forløbet åbner op for livsglæde og mod på at tage sin plads i livet.

Det foregår mandage fra 18.00-20.00 i januar, februar og marts i Hjerterummet i Maria Huset i Vejle.

Ialt 13 gange a to timer kr. 1.850,00 – kan betales over 2 gange.
Hvis du er forhindret i at deltage, kan du benytte en af de åbne shaking hold i løbet af 2020.
Der shakes over sommeren på åbne hold på Tirsbæk strand.

Det terapeutiske process hold mandag er fyldt. Hvis du ønsker at komme på venteliste til nyt hold, eller ønsker mere information, så kontakt mig.

Åbent shaking hold for alle torsdage fra 10-11
– torsdage i lige uger fra 10.00-11.00 i Hjerterummet i Maria Huset i Vejle – lige overfor min klinik

Shaking Meditation er en rystemeditation, som gør dig i stand til at slippe blokeringer fysisk, psykisk og mentalt. Du bevæges meget af tiden til musik og kan deltage uanset fysisk form, da en del af meditationen er, at træne at være med den du er – det du er – lige nu, venligt, u-dømmende og respektfuldt.

Hvad er shaking meditation?

Shaking medicine er også kendt som bio-energetisk medicin! Det er et af de ældste mediciner på jorden. “Shaking – at ryste sig” 
Rocking – at rokke frem og tilbage”
“At vibrere – kontinuerlig bevægelse” – er helt naturlige menneskelige reaktioner på; stress, traumer og ekstatiske tilstande.

Vi bliver beroliget af at rokke frem og tilbage

Vi bruger helt naturligt en iboende viden om ”at rokke frem og tilbage”, som et redskab til at berolige vores nervesystem. Prøv fx at overveje hvorfor vi vælger, at rokke et grædende barn i søvn? Mennesker i chok sidder ofte og rokker frem og tilbage, for at berolige sig selv.

Shaking forløser traumer

Shaking meditation er kendt og helt naturligt brugt af mange rundt i verden; Quakers, gnostics, taoists, yoginis, amerikanske indianere, Sufis, Druids, Zen Buddhists og andre. Shaking  er en selv-helbredende krops reaktion på at forløse traumer. At ryste / at shake hjælper dig med at rense og løsne blokeringer som ellers kan forårsage sygdomme. Under shakingen, bringes blokerede energier op til overfladen for at blive helbredt. Nogle hoster som en reaktion herpå. Kroppen skifter helt naturligt til en højre vibration, hvormed alle kroppens energetiske systemer bringes i balance. Vi ved at dyr helt instinktivt ryster sig efter et angreb og shaking er derfor en naturlig adfærd hos dyr. De tillader simpelthen deres reptile hjerne at blive trigged og ryster derefter traumet af sig. Når du shaker bliver din krop stærkere og du vil føle dig opladet med energi.

Derfor shaker jeg

Det var under et længere ophold på Bali, jeg selv blev kureret for stress med Shaking Meditation. Her kom alvorligt syge mennesker og blev helbredt for svære sygdomme, ved mange timers shaking. Jeg kan i dag slet ikke undvære at shake og gør det dagligt. Jeg opdagede at det præcis er det, jeg skal videreformidle.

Jeg bliver glad i låget og får masser af energi af at shake. Kom og lær at ryste spændinger i krop og sind fri, så smil, energi og glæde kan få lov til at bryde igennem.


Jeg vil gerne tilmelde mig eller høre mere om Shaking

Kontakt mig her eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.