Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/dorthebroeng.com/public_html/wp-content/plugins/cornerstone/includes/utility/element-api.php on line 210

Download brochure her

Workshop: Livsglæde i hverdagen

Savner du større forståelse for dit liv og dig selv i hverdagen? Er din hverdag præget af omsorgsfulde og nærværende relationer som nærer dig? Eller oplever du ofte hurtigt at blive træt, energiforladt og stresset eller måske er du midt i mellem?

Søndag den 7. April 2019, får du muligheden for sammen med andre søde mennesker, at deltage i en spændende workshop med masser af praktiske øvelser, som gør du får ny indsigt og mere forståelse for dig selv og dit liv lige nu. Da temaet er livsglæde, skal vi selvfølgelig ind og finde vores latter og livsglæde frem i løbet af søndagen. Søndagens workshop giver dig viden og værktøjer med hjem, som du kan benytte dagligt i dit liv fremover. Værktøjer som fjerner ubalancer og skaber balance i krop, sind og sjæl.

Tidspunkt

Søndag den 7. April fra kl. 9.30 – 14.00

Hvor

Gludsmindevej 21 – klinik for Manuel Terapi Parkering foran klinikken og på Filippavej

Pris

Kr. 550,00 indsat på konto 7573 0004744969, når din plads er bekræftet af mig

Tilmelding

Bindende ved betaling og efter først til mølle princippet – der er plads til 10 deltagere.
Tilmelding foregår i første omgang på mail: kontakt@dorthebroeng.com eller tlf.: 2859 1875

Medbring

Frokost samt fodtøj og overtøj hvis det er godt vejr

Inklusiv

Kaffe, te, nødder og frugt og vand

Hvem er så jeg?

Selvstændig psykoterapeut med speciale i traume og stress behandling, samt i par og familiebehandling. Underviser i meditation og mindfulness, yoga og shaking meditation ”Shake it up”. Har flere kropsterapeutiske uddannelser og psykoterapeutiske overbygninger. 16 års terapeutisk erfaring og 20 års egen praksis i meditation herunder deltaget i retreats med Eckhart Tolle og Dalai Lama mf.


Jeg vil gerne høre mere om workshoppen

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Kontakt mig her eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.