3i1 retreat med Compassion,  Mindfulness, Shaking Meditation 4.-5. nov. 2023

– trænger du til at lade op og lande kærligt i dig selv? 

Book en af de ledige pladser på vores 3i1 retreat – oplev ren sjælebalsam

På 3i1 retreatet får du muligheden for, at udforske dyb selvomsorg gennem træning i medfølelse, mindfulness og shaking meditation. Vi guider dig i at åbne hjertet, både for dig selv og andre, i en atmosfære af støtte og empati. 3i1 er nøglen til at omfavne dig selv med alt, hvad du er, fri for vurderinger.

Oplev forbundethed og nærvær gennem alle vores guidede sessioner med afsæt i 3i1 Compassion, Mindfulness og Shaking Meditation. Vi skaber et rum, hvor du kan lande kærligt i dig selv og anerkende både styrker og sårbarheder. Compassion åbner døren til at omfavne dit indre væsen og skaber en solid base af accept og venlighed. Du vil opdage, hvordan medfølelse kan udvides og forankres som en integreret del af din dagligdag. Denne forstærkede forståelse af medfølelse vil ikke kun berige dit eget liv, men også relationerne til dem, som er omkring dig. Uanset, om du er nybegynder eller allerede har erfaring med meditation, vil denne rejse give dig redskaber til at styrke din indre tilstedeværelse samt evne til at omfavne livets nuancer. En del af processen er, at lære, og deltage i præcis dit eget tempo.

Oplev effekten af Shaking Meditation, Mindfulness og Compassion i en skøn forening – på retreatet vil du stifte bekendtskab med shaking meditation, en kraftfuld praksis, der frigiver kropslige og mentale spændinger samt fornyr din energi. Samtidig vil du udforske mindfulness, som værende en vej til øget opmærksomhed, væren til stede og accept af øjeblikkets tilstand. Vi skaber en atmosfære af ro og nærvær, hvor du kan slippe dagligdagens stress og fordybe dig i øjeblikket. Du kan forvente en kombination af forskellige både beroligende og befriende bevægelses meditationer, siddende og liggende meditationer, der alle udfolder compassion, som en rød tråd igennem de 2 dage.

Forkælelse og natur – både dit sind og dine sanser forkæles, da den smukke sal, med pejs og udsigt til natur fra gulv til loft, insisterer på blid og nænsom fordybelse.

​Vi opfordrer deltagerne til, så vidt muligt, at være offline disse 2 dage, for at få mest muligt ud af retreatet. Dette er ikke et krav, men en venlig opfordring, da vi ved, at det har stor betydning for deltagernes udbytte.

Vidste du,

at retreatet er stærkt stressreducerende? – Tankemylder og hjernetræthed mindskes under meditation. Immunforsvaret øges,  tændte nervebanesystemer slukkes og egen restitution går i gang, når hjernen får pause. Fordybelse, sammenkoblet med meditation og shaking gør, at du begynder at forholde dig mere kærligt og u-dømmende til dine tanker, og det som foregår i din krop.

at compassion er et naturligt menneskeligt instinkt?  – Dagligdagens stress og travlhed kan dog føre os på afveje, så vi pludselig begynder at distancere os fra os selv, og måske andre, for at overleve.

Dato 

4. november 2023 – kl. 10.00 – 20.00

5. november 2023 – kl.   9.00 – 14.00

Sted

Laden Yoga og Pilates, Ny Hornstrupvej 139, 7100 Vejle

Tilmelding og betaling

Private

Ved tilmelding senest 3. oktober – earlybird pris kr. 2.100 inkl. moms. Klik her for BETALING OG TILMELDING

Normal pris kr. 3.600,00 inkl. moms

Virksomheder

Ved tilmelding senest 3. oktober – earlybird pris kr. 4.300 inkl. moms. Klik her for BETALING OG TILMELDING

Normal pris kr. 5.800,00 inkl. moms

Overnatning 

Der er mulighed for overnatning på Hornstrup Kursuscenter, Kirkebyvej 33, Hornstrup Kirkeby, 7100 Vejle, der ligger kun 1000m fra YOGA LADEN.

Enkeltværelse pr. nat uden morgenmad pris kr. 650,- med morgenmad pris kr. 750,-

Book overnatning på tlf.: 7585 2111 eller mail: epost@hornstrupkursuscenter.dk – oplys “LADEN Yoga og Pilates” ved booking

Se evt. nærmere her – KLIK PÅ DETTE LINK

Forplejning på retreatet er inklusiv

2 x frokost, 1 x aftensmad, kaffe/the, kage og snacks

Maden er økologisk, sund og velsmagende – måltider du vil glæde dig til.

Kontakt os meget gerne for at høre nærmere, så du lettere kan beslutte, om retreatet er noget for dig.

​​Har du specielle hensyntagen, i forhold til mad eller andet, så skriv det venligst på tilmeldingen.

Vi glæder os enormt meget til retreatet – vi elsker simpelthen det vi laver.​

Kærligst

Dorthe og Tina

Testimonials

Susanne Jensen – Sjælland
Jeg har i uge 30 været på shaking meditation retreat..❤️ og det var intet mindre end magisk…🙏🏻 Dorte Broeng er med sit kæmpe hjerte en sand inspiration…❤️og skabte det kærligste rum for mig som deltager, til at udforske alt der manifesterede sig når vi bevægede kroppen og gav plads til alt der var… Jeg ville gerne give dobbelt op på stjerner… så retreatet og Dorthe får en million af mig…❤️ Det var intet mindre end fantastisk

Julie Justesen – Fyn

Stilhedsdag med shaking, compassion og mindfulness

”En fantastisk oplevelse En fantastisk oplevelse! Hvis man vil arbejde med sig selv, nyde smuk natur og gode instruktører er det her klart en STOR gave til sig selv. Kæmpe anbefaling !!”

Flora Engellyst, Vejle

Smuk stilhedsdag i naturen med mindfulness, shaking og compassion

”Det har været en fantastisk oplevelse. Jeg er fyldt med kærlighed, viden og øvelser, der giver livsglæde og mening i min hverdag. De to undervisere er dybt forankret i det de formidler og de skaber en helt fantastisk stemning, hvor alle kan være og øve sig i at være forbundet med hjertet.”

Dansk Mindfulness Akademi


Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig 3i1 Compassion Retreat 4. -5. november 2023

Skriv her eller send sms eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål eller vil tilmelde dig.

reCAPTCHA is required.