Testimonials familieterapi

Bente Sørensen siger

Her kommer det Bente siger – kopier ind

Børge siger

Her kommer det Børge siger – kopier ind

Trine siger

Her kommer det Trine siger – kopier ind


Vi vil gerne booke en tid til familieterapi

Udfyld her ønsker til tidspunkter og datoer og jeg finder forslag til tid til jer. Første gang får i en 1/2 time gratis.

Ring også gerne på 2859 1875, hvis i har nogle spørgsmål.

reCAPTCHA is required.

Jeg benytter forskellige terapeutiske retninger og metoder – tilpasset jeres forløb

Narrativ terapi

Hvilke historier har i med jer hver især som påvirker hinanden og hvilke har i sammen, hvad gør de ved jer? Hvor vil i gerne hen hver især og sammen?

Oplevelsesorienteret terapi & Inside dialog

Hvordan kommunikerer i med hinanden? Opstår der let misforståelser? Kan i reelt høre hinanden? Få nye færdigheder som gør i kan få sagt det, som ellers kan være svært?

Kommunikation er mange ting og forskellige personligheder, gør det for de fleste, især når de er pressede svært. Ligningen med arbejde, fritid, madlavning, børnepasning, lektier, venner, familie osv. kan være svær at få til at gå op. Her er meget hjælp at hente for de fleste familier heldigvis. mm.

Systemisk terapi/tænkning

Alle mennesker som i omgås, påvirker jer i mere eller mindre grad.

Hvis en eller flere i familien oplever anspændte situationer dagligt, hjemme, på arbejde, i skolen eller i andre vigtige relationer – så stresser i dybest set jeres nervesystem dagligt. Dette kaldes socialt stress og har vist sig at være den værste stress af alle.

Familiebehandling skaber (sætter) lys og klarhed omkring (på) disse daglige påvirkninger, for at skabe mening og forståelse, således der bliver plads til mere liv og glæde.

Mindfulness

Jeg har altid opmærksomhed på jeres krops reaktioner, da krop og psyke hænger sammen.

Derfor kan små øvelser i at lære at udvide evnen til at håndtere/rumme svære kropfornemmelser og følelser, være en del af behandlingen, når det opstår.

Mindfulness er en anerkendende og udømmende bevidstliggørelse af hverdagens tanker, handlinger og følelser.

TFT / Tankefeltterapi

– er en veldokumenteret og unik behandlingsform, som effektivt fjerner følelsesmæssig ubehag, herunder forskellige psykiske lidelser. Behandlingstiden er kort og har en succesrate på 90% 

Behandlingen har vist gode resultater ved bl.a.:

Angst; social angst, eksamens- præstationsangst, panikangst, generaliseret angst. Depression, stress, traumer herunder PTSD, tvangstanker og tvangshandlinger/OCD, jetlag og fobier.

Følelser som mindreværd, usikkerhed, ensomhed, kærestesorg, sorg, skyld, skam, flovhed, vrede og frustration fjernes, i takt med, at der bliver mere plads til at mærke glæde og overskud.