Stillness Touch –

Stillness Touch

“There is a crack in everything, thats where the luck gets in”
Dive into light with Stillness TouchDorthe Broeng

Stillness Touch – biodynamisk kranio sakral terapi

  • unikt tilbud til både voksne, børn og babyer

Behandlingen  varer 1,0 time  –  Pris er kr. 700,-.

Stillness Touch er i al sin enkelthed en meget kærlig, stille og dybt transformerende berøring.

STILNESS TOUCH
De sidste 1,5 år har jeg taget en uddannelse indenfor Cranial Sacral Terapi som netop udelukkende arbejder med præcis at aktivere og transformere via hjertet. STILNESS TOUCH er ubeskrivelig kærlig egenomsorg – som foregår i stilhed med kontakt til hjertet. Resonansen fra et hjerte, som med sin blotte tilstedeværelse, uden at ville fikse nogen eller noget – skaber åbninger ind til dig, som trænger til at finde hjem og få kontakt til den healingskraft og egenindsigt der gør dig i stand til, at handle på det, som er godt for dig.

 

Hvordan foregår det?

Behandlingen foregår i en afslappet atmosfære, liggende med tøj på evt. med tæppe over sig på en briks. Børn og babyer behøver oftere korte behandling.

I en Stillness Touch session er det vigtigt at klienten instrueres i at indrette sig bedst muligt på briksen under hele sessionen. Terapeuten forholder sig roligt, neutralt og meget nærværende og bevidst til kroppens aktivitet under behandlingen, samt sørger for selv at indtage en behagelig stilling, således dette afspejles i klienten.

 

Hvad går behandlingen ud på?

Terapeutens hænder og berøring vækker kroppens egne helbredende ressourcer, og skaber grobund for kropslige ubalancer og symptomer kan forsvinde. Kroppens egen evne til at renegere aktiveres i samspillet mellem terapeut og klient. Ved at slippe eventuelle forventninger og ønsker om at blive fixet, skabes der plads til den regenererende resonans under Stillness Touch.

Stillness Touch er et fantastisk redskab til at skabe balance i krop og psyke, da nervesystemet, hypofysen og herved hormonsystemet, lymfesystemet, immunforsvaret, organsystemet, bidfunktionen, blodcirkulationen og muskel-skeletsystemet påvirkes i en positiv retning.

Stilness Touch skaber rum for regeneration af  krop og sjæl, således den underliggende harmoni og balance kan genskabes.

 

Hvorfor bliver vi syge og hvad kan gøre vi mister vores balance og livsglæde?

Ubalancer og disharmonier i kroppen skaber sygdomme. Livsomstændigheder som tab af arbejde eller nære relationer, sygdom, stress og ulykker, kan sætte sig til traumer eller skabe disharmoni / ubalancer i kroppen. Vi husker generelt særlige intense oplevelser som euforisk glæde eller ubehagelige oplevelser som ulykker, tab, svær sygdom, mobning, chok mm. Disse sætter alle måde dybe spor i vores krop og i vores sind/hjerne som små neurale netværk. Jo oftere disse minder aktiveres des stærkere bliver de neurale netværk i hjernen, og alt efter hvad du tænker på,  sender du enten endorfiner/lykkehormoner eller stresshormoner ud i kroppen.

Krop og sind/psyke aktiveres altså mere eller mindre, hver gang du tænker på et stærkt minde, da hjernen ikke kan kende forskel på, om du rent faktisk oplever det her og nu eller det er et minde. Du aktiverer præcis de samme områder i hjernen uanset hvad. På samme måde lagres stærke oplevelser i din krop, da ud helt automatisk holder din vejrtrækning tilbage og spænder op i dine krop /muskler. Prøv bare at tænke på hvordan en simpel forskækkelse kan påvirke dig ?

 

Hvor kommer det fra?

Georgia Milne som underviser og formidler Stillness Touch i Danmark og store dele af verden, beskriver det som ”The art of transmitting love Through Touch”. Stillness Touch er også et andet navn for Biodynamic Cranial Touch – BCT, begge stammer fra Charles Ridley, som er grundlæggeren af Dynamic Stillness School.

Charles Ridley var elev hos Dr. Sutherland; grundlæggeren af Kranio Sakral Terapien. Stillness Touch er dermed en gennemarbejdet gren indenfor Kranio Sakral Terapien.

Nedenunder ses de 3 hovedretninger indenfor Kranio Sakral Terapien:

  • Biomekanisk
  • Funktionel/energetisk
  • Biodynamisk (Biodynamics/Stillness Touch)

Dr. William Garner Sutherland var læge og osteopat. Han forskede i 54 år i menneskets kranie, vores knogler, led, hjernehinder og cerebrospinalvæske. Sutherland var i begyndelsen selv meget fysisk og aktiv/mekanisk, når han behandlede. Gennem årene blev fokus igennem hans læring mere lyttende, blid og intens end biomekanisk.

De sidste 32 år af sit liv, antydede han mellem linjerne, at der var mere end knogler, væv og en kranio sakral rytme; altså mere end det mekaniske. Han refererede til lange, dybe rytmer, som han oplevede som underliggende iboende mekanismer. Dybe, selvregulerende mekanismer med en “iboende klar behandlingsplan”, som han kaldte “Breath of Life

 

Du kan høre mere om Biodynamisk Kranio Sakral Terapi og Stillness Touch via nedenstående links:

https://www.youtube.com/watch?v=ybpA3T42NUY

https://vimeo.com/202841976

 

 


Jeg vil gerne høre mere om behandling

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Kontakt mig her eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.

reCAPTCHA is required.

Jeg benytter forskellige terapeutiske retninger og metoder – tilpasset dig og dit forløb

Narrativ terapi

Hvilken historie bærer du med dig?

Hvordan påvirker den dig og andre?

Hvordan vil du gerne have din historie lyder?

Oplevelsesorienteret terapi & Inside dialog

Hvordan kommunikerer du med dig selv og andre?

Bliver du nemt misforstået? Får du sagt det du gerne vil?

Få nye færdigheder som gør du kan få sagt det, som ellers kan være svært?

Systemisk terapi/tænkning

Alle mennesker som du omgås, påvirker dig i mere eller mindre grad, og du dem.

Hvis du oplever anspændte situationer dagligt, på arbejde, i dit forhold eller i din nære familie – så stresser du dybest set dit nervesystem dagligt. Dette kaldes socialt stress og har vist sig at være den værste stress af alle.

Få mere lys og klarhed omkring disse daglige påvirkninger for at skabe mening og forståelse, således der bliver plads til mere liv og glæde.

Mindfulness

Jeg har altid opmærksomhed på jeres krops reaktioner, da krop og psyke hænger sammen.

Derfor kan små øvelser i at lære at udvide evnen til at håndtere/rumme svære kropfornemmelser og følelser, være en del af behandlingen, når det opstår.

Mindfulness er en anerkendende og udømmende bevidstliggørelse af hverdagens tanker, handlinger og følelser.

TFT / Tankefeltterapi 

– er en veldokumenteret og unik behandlingsform, som effektivt fjerner følelsesmæssig ubehag, herunder forskellige psykiske lidelser. Behandlingstiden er kort og har en succesrate på 90%

Behandlingen har vist gode resultater ved bl.a.:

Angst; social angst, eksamens- præstationsangst, panikangst, generaliseret angst. Depression, stress, traumer herunder PTSD, tvangstanker og tvangshandlinger/OCD, jetlag og fobier.

Følelser som mindreværd, usikkerhed, ensomhed, kærestesorg, sorg, skyld, skam, flovhed, vrede og frustration fjernes, i takt med, at der bliver mere plads til at mærke glæde og overskud.