Testimonials 1:1

Peter Sørensen, universitetsstuderende

Jeg har været ved Dorthe i en lang årrække, hvor jeg både har fået hjælp til en blanding af panisk angst, dårlige tanker og søvnproblemer. Dorthe er et absolut fantastisk og meget empatisk menneske, som med hendes gode personlighed, er god til at åbne samtaler og sind. Dorthe er utroligt god til at lytte, acceptere og stille spørgsmål, så man føler sig tryg igennem hele processen. Hun er god til både håndtering af børn/unge og voksne.
Dorthe gør sig brug af en bred vifte af teknikker, både TFT, meditation og lignende, hvilket giver en god tryghed og følelse af velbehag. Jeg har aldrig gået fra Dorthe uden en følelse af velbehag, eller følelsen af at være tabt. Dorthe er også rigtig god til at give værktøjer med hjem, så man kan arbejde videre derhjemme.

Trine Therkelsen, sanger

Dorthe er vanvittig dygtig! Hun har hjulpet mig gennem mange år, og formår hver eneste gang at ramme plet med hvor der skal arbejdes mentalt. Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthe. Som et følsomt menneske, som jeg er, er det desuden virkelig givende at møde en varm sjæl som Dorthe, når man har brug for hjælp. Hun har en ro over sig, der smitter af. En optimisme som man virkelig har brug for i behandlingssituationer. Hun har en masse livserfaring, og siger tingene som de er. Jeg har både været i psykiatrisk behandling ved autoriserede psykologer mv. og oplevet, at de processer kan være lidt langsommelige. Med Dorthe går man lige “til stålet” og får (imodsætning til psykologer) også hendes mening og perspektiver mv. Jeg har både haft sessions online og fysisk, og begge dele er fantastisk. Hun har det skønneste kolonihavehus med brændeovn og god te, som er de perfekte rammer for behandlinger.

Lotte Bering, Vejle

Dorthe er en usædvanlig coach i mental sundhed. Dorthe er yderst kompetent, professionel og erfaren. Man går altid klogere og gladere fra ethvert møde hos hende.

Jaqueline Christensen, pædagog

Jeg vil til hver en tid anbefale Dorthe.
Jeg har i en årerække haft det rigtig svært. Det spidsede desværre til da jeg blev mor for første gang. Og der var Dorthe der med det samme til, at gribe mig, inden jeg faldt.. Dorthe har en positiv tilgang til livet og man bliver mødt af anderkendelse, forståelse og en tryghed, der uden sammenligning har været hos nogle andre, jeg har været i et forløb hos.
Dorthe er et fantastisk menneske, som aldrig vil dømme dig.
Dorthe har min varmeste anbefaling og har hjulpet mig til at se lyset, selv på de mørkeste dage. Jeg vil for altid være hende taknemmelig
Dorthe er et meget hjertevarmt og kompetent menneske. Hun har lært mig at stå op for mig selv og gjort mig til en meget stærkere kvinde.

Mona

Jeg har en nerveskade og føleforstyrrelser i venstre side og nakkesmerter efter dobbelt whiplash,
så jeg opsøgte Dorthe for at få hjælp til at få ro på mine smerter. Havde blandt andet
søvnproblemer pga. smerter, så er taknemmelig for at have fået flere nætter med bedre søvn.
Dorthe har en utrolig ro omkring sig og min krop slapper derfor helt af i hænderne på hende,
derfor havde jeg stor gavn af behandlingen allerede første gang jeg var hos Dorthe.
Dorthe kan med sin baggrund som psykoterapeut, guide igennem de følelser der dukker op under
behandlingen på en helt anden tilstedeværende måde, end andre behandlere jeg har prøvet.
Dorthe har en fantastisk evne til at mærke hvor den er gal og bliver blidt hængende til spændingen
slap.
Jeg kan på det varmeste anbefale en behandling hos Dorthe.

Vibeke Juhl

Har virkelig virkelig fået kæmpe hjælp af Dorte’s super ekspertise i forhold til at jeg var i en bilulykke i juni måned, og dermed ret traumatiseret og smerte plaget og fyldt med angst. Hun tryllede på MAGISK vis med mig og i dag en måned efter er og har jeg igen fået super meget MOD og et POSITIVT sind til at leve og udfordre mit skønne FANTASTISKE liv 💚💚💚💚💚1000 1000 1000 milliard million glade takker Dorte💚❤💚❤💚

Susanne Prangsgaard Mikkelsen

Jeg giver Dorthe mine varmeste anbefalinger. Hun har gennem flere år (faktisk ca 12 år) hjulpet mig gennem svære ting, der har været i mit liv.
Både gennem samtale og med tanke-felt-terapi.
Der er altid en helt særlig ro, varme og følelsen af at blive forstået hos Dorthe.
Det er godt at vide, at man altid kan finde hjælp her, når der er brug for det.
Mine varmeste anbefalinger er hermed givet videre!

Trine Bo Dam Mikkelsen

Jeg gik hos Dorthe for mange år siden, og fik virkelig god hjælp.
Jeg har bl.a. PTSD og Dorthe hjalp mig med at håndtere flere af mine ‘triggere’, så de var nemmere at holde ud – via TFT.
Jeg vil til enhver tid anbefale Dorthe pga. hendes faglighed og hendes meget søde og empatiske væsen ❤️

Tove Dam

Dorthe er så gennemud kompetent, stærk og rolig.
Hun er kærligheden selv og favner hele dig i hendes lytten og omsorg.
Tak Dorthe for at du er i mit liv. Du gir mig en vished om, at jeg er lige præcis den jeg skal være, er elsket og til hver en tid kan komme og få hjælp hos dig

Linda Dudek

Dorthe har en helt unik måde at arbejde på. Hun forstår mig og min situation og har hjulpet mig igennem en meget svær tid. Hun har flere uddannelser og jeg har fået de helt rigtige værktøjer til at hjælpe mig gennem hverdagen.
Bare det at komme ned til hendes klinik i haven er beroligende og gør mig glad.
Jeg har efterfølgende deltaget i en gruppe med Shaking Meditation. Det var grænseoverskridende i starten. Men sammen med samtalerne har det hjulpet mig til at give slip og være mig selv.
Lige nu rejser vi og vi har flyttet møderne online. Kontakten og forståelsen er helt på samme niveau, som når jeg sidder sammen med Dorthe. Jeg er så taknemmelig.
Jeg har en tendens til at forcere ting. Jeg søger efter svar og løsninger. Jeg havde fundet ud af, at jeg helt sikkert led af dopamin-mangel og havde bestilt dopamin hjem. På sin meget blide måde fik Dorthe fortalt mig, at jeg først skulle forsøge med en række øvelser, som hun gav mig inden jeg forsøgte mig med medicin. Øvelserne fjernede alle symptomerne og glasset med dopamin står urørt i skabet. Tak!

Kate Davies

Dorthe was such a wonderful lady who helped me through a very stressful time in my life.
I had online sessions with her which was very useful for me.
After each session I felt I gained an understanding of my difficulties and she helped me relax. The session always ended with a relaxation meditation which was just what I needed.
I would definitely recommend her. I wish I lived nearby to her so I could attend her classes every week.


Vi vil gerne booke en tid til 1:1

Udfyld her ønsker til tidspunkter og datoer og jeg sender forslag til dig. Første gang får du en 1/2 time gratis, så vi har god til at undersøge om vi er et match og samtidigt kan komme igang med tid nok.

Kontakt mig gerne på 2859 1875, ved spørgsmål.

reCAPTCHA is required.

Jeg benytter forskellige terapeutiske retninger og metoder – tilpasset jeres forløb

Narrativ terapi

Hvilke historier har i med jer hver især som påvirker hinanden og hvilke har i sammen, hvad gør de ved jer? Hvor vil i gerne hen hver især og sammen?

Oplevelsesorienteret terapi & Inside dialog

Hvordan kommunikerer i med hinanden? Opstår der let misforståelser? Kan i reelt høre hinanden? Få nye færdigheder som gør i kan få sagt det, som ellers kan være svært?

Kommunikation er mange ting og forskellige personligheder, gør det for de fleste, især når de er pressede svært. Ligningen med arbejde, fritid, madlavning, børnepasning, lektier, venner, familie osv. kan være svær at få til at gå op. Her er meget hjælp at hente for de fleste familier heldigvis. mm.

Systemisk terapi/tænkning

Alle mennesker som i omgås, påvirker jer i mere eller mindre grad.

Hvis en eller flere i familien oplever anspændte situationer dagligt, hjemme, på arbejde, i skolen eller i andre vigtige relationer – så stresser i dybest set jeres nervesystem dagligt. Dette kaldes socialt stress og har vist sig at være den værste stress af alle.

Familiebehandling skaber (sætter) lys og klarhed omkring (på) disse daglige påvirkninger, for at skabe mening og forståelse, således der bliver plads til mere liv og glæde.

Mindfulness

Jeg har altid opmærksomhed på jeres krops reaktioner, da krop og psyke hænger sammen.

Derfor kan små øvelser i at lære at udvide evnen til at håndtere/rumme svære kropfornemmelser og følelser, være en del af behandlingen, når det opstår.

Mindfulness er en anerkendende og udømmende bevidstliggørelse af hverdagens tanker, handlinger og følelser.

TFT / Tankefeltterapi

– er en veldokumenteret og unik behandlingsform, som effektivt fjerner følelsesmæssig ubehag, herunder forskellige psykiske lidelser. Behandlingstiden er kort og har en succesrate på 90%

Behandlingen har vist gode resultater ved bl.a.:

Angst; social angst, eksamens- præstationsangst, panikangst, generaliseret angst. Depression, stress, traumer herunder PTSD, tvangstanker og tvangshandlinger/OCD, jetlag og fobier.

Følelser som mindreværd, usikkerhed, ensomhed, kærestesorg, sorg, skyld, skam, flovhed, vrede og frustration fjernes, i takt med, at der bliver mere plads til at mærke glæde og overskud.