TFT / Tankefeltterapi

Tankefeltterapi – også kaldet TFT, er en veldokumenteret og unik behandlingsform, som effektivt fjerner følelsesmæssig ubehag!

I TFT har man taget det bedste fra NLP, akupunktur og kinesiologi og derigennem opdaget en meget effektiv behandling.

Flere psykiske lidelser og såkaldte negative følelser fjernes effektivt. Behandlingen har vist gode resultater ved bl.a.:

De fleste former for angst som social angst, eksamens- præstationsangst, panikangst, generaliseret angst, depression, stress, traumer, PTSD, tvangstanker og tvangshandlinger/OCD, jetlag og fobier samt svære følelser som mindreværd, usikkerhed, ensomhed, kærestesorg, sorg, skyld, skam, flovhed, vrede og frustration fjernes i takt med der bliver plads og overskud til nye mere livsgivende følelser.

Tankefeltterapi adskiller sig fra traditionel psykoterapi ved

  • En kort behandlingstid
  • Virkning mærkes ofte indenfor få minutter
  • En succesrate på 90 %*
  • Du får med det samme redskaber, hvormed du kan nedregulere dig selv og benytte for altid i dit liv fremover.

Tankefeltterapi sætter turbo på kroppens unikke evne til at kurere sig selv.

Tanke felt terapi er kort fortalt en banketeknik udført på bestemte punkter på kroppens meridianbaner, samtidig med en særlig opmærksomhed på kroppens oplevelser og følelser forbundet hermed. Der benyttes en SUD skala fra 0-10 igennem hele behandlingen, for at tydeliggøre graden af oplevelsens styrke under og efter forløbet.

Når den / de uhensigtsmæssige følelser og sensationer i kroppen mindskes eller helt fjernes, bliver du bliver i stand til at tænke på oplevelserne uden gener.

Tankefeltterapi med hjertemeditation

Jeg benytter ofte en særlig introduktion til kontakt med dit hjerte.

Videnskaben har for længst bevidst at hjertet, har det største og mest kraftfulde elektromagnetiske felt, som hvis det aktiveres bevidst kan skabe en særlig ro og kraftfuld healende effekt på oplevelser i vores krop og psyke.

Hvis du er mere nysgerrig

www.tftmanagement.com/tft-callahan/

Samtale ansigt til ansigt over nettet

Jeg har rigtig god erfaring med at hjælpe mennesker ind over nettet. Hvis du har sparsom tid eller ønsker at bevare en kontinuerlig behandling trods ferie eller arbejde i udlandet kan denne form være en mulighed.

Behandlingsform

Du kan stadig få TFT eller samtaleterapi – det kan kombineres med små sessioner med meditationsøvelser og åndedrætsøvelser præcis tilpasset dit behov.

Step by step

Der aftales tid til test forud for samtalen, således den tekniske del er i orden før den aftalte tid. Du skal sørge for at sidde uforstyrret og behageligt, helst med øredutter i din PC eller telefon. Placer dit udstyr så vi kan se hinanden under samtalen. Jeg sørger for at holde formen og tiden undervejs. Det er en god ide at have minimum en halv times pause, hvor du efterfølgende kan slappe af og lade behandlingen lande ”lande”.


Kontakt mig her

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Kontakt mig her eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.

reCAPTCHA is required.