Mindfulness og Meditation

Mindfulness / Meditation 2022 i Vejle

– Savner du et fællesskab, hvor bevidsthed, nærvær og livsglæde er omdrejningspunktet? Hvis ja, så er nedenstående tilbud måske noget for dig.

Vi dykker nysgerrigt ned i forskellige meditationsformer og reflekterer i mindre grupper samt den store gruppe. Vi øver at tale og lytte fra hjertet, altid med udgangspunkt i mindfulness attituderne, som kærlige og respektfulde måder at agere på overfor sig selv og vores omverden på i dagligdagen og under meditation.

 

Hvis du ønsker personlig undervisning eller at deltage på et hold,  sms eller ring til mig på tlf; : 2859 1875 eller udfyld kontaktformular til højre på siden.

Er du nysgerrig eller vil høre nærmere så mail eller ring meget gerne til mig.

Hold 2022

 

♥️Mindfulness Hold 1/2022
Februar: 3., 10., 24,
Marts: 3., 10., 17., 24., 31.

8 torsdage fra kl. 13.00 – 15.00 – 8 deltagere

Pris kr 3.000,- kan betales over 2 gange

♥️Mindfulness Hold 2/2022 (foregår hovedsageligt udenfor)
April: 7., 21., 28.,
Maj: 5., 12., 19., 26.
Juni: 2.

8 torsdage fra kl. 13.00 – 15.00 – 8 deltagere

Pris kr 3.000,- kan betales over 2 gange

♥️Mindfulness Hold 3/2022/23
November: 3., 10.,17.,24.
Dec.: 1., 8.
Januar: 5., 12.

8 torsdage fra kl. 13.00 – 15.00 – 8 deltagere

Pris kr 3.000,- kan betales over 2 gange

♥️Spirituelle film Aftener
Vi deler tanker efterfølgende
Den første tirsdag i måneden:
1.2, 1.3, 5.4, 3.5 –  kl 18.30-21.30/22.00

Pris kr. 175,- for en aften – der vil være kaffe/te og glutenfri kage og frugt

♥️Mindfulness workshop 28. + 29. Maj 2022
“change your life by changing your attitude”

– Du kommer hjem fra denne workshop med fornyet energi, værktøjer og indsigter, der kan forandre dit liv. Du får nogle aha-oplevelser og erkendelser i forhold til egne reaktions- og tankemønstre med i bagagen.

Der afsluttes med shaking meditation, som er frigørelse af spændinger i krop og sind.

Dagen er fyldt med latter, glæde, læring, dybde og nærvær.

♥️Shaking meditation retreat 26., 27., 28., August 2022

– Tid til fordybelse ind i shaking meditations transformerende energi. Nye dybe møder med dig selv og de øvrige deltagere, healer og transformerer på et dybt plan. Du vil ære din kerne, den du er, det du er sat til verden for. Nemlig at leve i tråd men den unikke sjæl du er, fri for skyld, skam og forkerthed. Glæde, frihedsfølelse og taknemmelighed samt oplevelser af samhørighed og dyb kærlighed er andre deltagers tilbagemeldinger.

 

Mindfulness holdene:

Jeg tilbyder dig et trygt og selvudviklende forløb, hvor du vil øge din livskvalitet og dit humør. Holdet er for alle som ønsker en meditationspraksis både erfarne og uerfarne.

Tankemylder og hjernetræthed mindskes og du lærer at meditere således dit alarmsystem kan slukkes og i stedet restituerer. Din koncentrationsevne samt din evne til at fokusere mentalt og kropsligt styrkes.

Du vil undervejs lære at forbinde dig med dine egne tanker, følelser og kropsfornemmelser på en ny måde. Træningen skaber sund balance mellem krop og sind, således du bliver din egen bedste ven.

Undervisningens fundament er de 7 mindfulness attituder, som er bevidsthedstræning ift til din kommunikation med dig selv. Dit indre miljø ændres og du skaber ny kemi i din krop, når du begynder at forholde dig anderledes til dine tanker. Meditationer og øvelser i grupper med deling og spejling skaber forståelse og mening samt fællesskabsfølelse.

Du vil prøve effekten af  Mindful yoga og shaking meditation, hvilket styrker din fysiske og mentale sundhed. Alle kan være med uanset form, det handler om at lære og lytte ind til egne signaler og respektere disse.

Pris              kr. 3.000,- kan betales over 2 gange

Incl:             Personlig indtalt lydfil med guidet meditation til dig

Tilmelding: ring eller send sms: 2859 1875 eller udfyld  kontakt formularen her på siden. Der er begrænset antal  pladser på holdet.

Hvor:           Naturskønt område i Vejle midtby i min praksis, Karsevej 6.

 

               

Jeg tilbyder træning i mindfulness og forskellige former for meditation. En af de mest brugte meditationer kombineret med behandling, er meditation på hjertet, sammenholdt med vejrtrækning og taknemmelighed. Årsagen hertil er ganske enkelt den enorme positive feedback, jeg får fra mine klienter.

Læs længere nede den spændende videnskabelige banebrydende undersøgelse fra HearthMath Institute, som viser hvordan vi ændrer vores DNA ved hjælp af kærlighed og taknemmelighed.Dorthe Broeng

Videnskabelige undersøgelser viser

Meditation stimulerer din vagus nerve som er en del af dit parasympatiske nervesystem – det parasympatiske system er den del af hjernen, hvor du slapper af og sørger for at bygge kroppen op.

Stimulation af din vagusnerve kan hjælpe dig til en bedre hukommelse og bedre søvn – en velfungerende vagusnerve frisætter neurotransmittere og hormoner som kan modvirke stress – den styrker din fordøjelse og dermed dit immunforsvar. Nervus Vagus betyder ”den vandrede nerve” da den ”vandrer” fra hjernestammen og ud til stort set alle organer, størstedelen af dens nervefibre er sensoriske – hvilket betyder der konstant sendes information til hjernen om din krop.

Mindfulness – Hvordan foregår det?

Mindfulness er dagligdags praksis som tager afsæt i østens filosofier omkring meditation. Mindfulness er u religiøs og benytter ikke mantraer mm.

Formelle øvelser er fx: Bodyscan, siddende meditation, gående meditation, mindful yoga, mindful spisning/kørsel/tandbørstning osv.

Uformelle øvelser er fx: bevidst opmærksomhed din hverdag på din indstilling/holdning/attitude til det du oplever og dem du er sammen med.

Her er der bevidst fokus på at træne attituderne:

  • Accept af ”det er som det er”, hverken mere eller mindre
  • Begyndersind; Oplev alt som var det første gang – fri for ”at sætte i bås”
  • U dømmende; Slip at bedømme og vurdere
  • Tillid; Øv tillid til din egen indre stemme, dine grænser – det du mærker
  • Tålmodighed; Træne at være i nuet og opdage hvad pres gør
  • At slippe; Træn at opdage og slippe ”det du hænger fast i”
  • Ustræbende; Træn at være tilstede, i stedet for på vej – i relationer, når du børster tænder, når du kører bil

Meditation på hjertet / Hjertemeditation

Jeg startede selv for over 12 år siden med intuitivt at udvikle hjertemeditationer og har brugt dem i min praksis lige siden. Igennem årene har jeg på mange måder fået min viden og erfaring udvidet, dels ved hjælp af HearthMath og fokus på effekten på egen krop/psyke og de mennesker jeg har hjulpet.

Taknemmelighed

Det at udvise taknemmelighed i hverdagen, istedet for at tage kæresten eller arbejdet eller det at kunne bevæge sig for givet, er velsagtens en af de største gaver vi mennesker kan få. Effekten af taknemmelighedsøvelser er enorm, en bevidst træning i at fokusere på det du er taknemmelig for, har hjulpet mig selv og mange mennesker i min praksis til at genfinde livsglæde og energi. Lær at fodre kærligheden – dit hjerte ved at taknemmelighedsøvelser.

Dit hjerte ved besked – længe før dit hoved.

Banebrydende forskning – KÆRLIGHED OG TAKNEMMELIGHED påvirker dit DNA

Så er det endeligt videnskabeligt dokumenteret at kærlighed og taknemmelighed påvirker vores DNA – HearthMath Institutes insisterende forskning på området har vist banebrydende resultater – Arvin Larsen fra Holistica som selv er banebrydende forsker og unik behandler har skrevet en dansk artikel om emnet:


Jeg vil gerne høre mere om Mindfulness og Meditation

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

Kontakt mig her eller ring til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.