Shaking meditation

Kan du ryste dig til et godt helbred?
– ja og vi gør det, fordi det er sjovt, befriende, rørende og enormt effektivt


Shaking meditation retreat i Danmark den 25.7-30.7 2023

Proceshold med Shaking meditation, Vejle den 12.4 2023

”Happy Fridays” med Shaking meditation, sidste fredag i måneden

Prøv shaking Meditation få en gratis prøvetime

Hvad er shaking meditation?

Shaking medicine er også kendt som bio-energetisk medicin! Det er et af de ældste mediciner på jorden. “Shaking – at ryste sig”
Rocking – at rokke frem og tilbage”
“At vibrere – kontinuerlig bevægelse” – er helt naturlige menneskelige reaktioner på; stress, traumer og ekstatiske tilstande.

Vi bliver beroliget af at rokke frem og tilbage

Vi bruger helt naturligt en iboende viden om ”at rokke frem og tilbage”, som et redskab til at berolige vores nervesystem. Prøv fx at overveje hvorfor vi vælger, at rokke et grædende barn i søvn? Mennesker i chok sidder ofte og rokker frem og tilbage, for at berolige sig selv.

Shaking forløser traumer

Shaking meditation er kendt og helt naturligt brugt af mange rundt i verden; Quakers, gnostics, taoists, yoginis, amerikanske indianere, Sufis, Druids, Zen Buddhists og andre. Shaking  er en selv-helbredende krops reaktion på at forløse traumer. At ryste / at shake hjælper dig med at rense og løsne blokeringer som ellers kan forårsage sygdomme. Under shakingen, bringes blokerede energier op til overfladen for at blive helbredt. Nogle hoster som en reaktion herpå. Kroppen skifter helt naturligt til en højre vibration, hvormed alle kroppens energetiske systemer bringes i balance. Vi ved at dyr helt instinktivt ryster sig efter et angreb og shaking er derfor en naturlig adfærd hos dyr. De tillader simpelthen deres reptile hjerne at blive trigged og ryster derefter traumet af sig. Når du shaker bliver din krop stærkere og du vil føle dig opladet med energi.

Derfor shaker jeg

Det var under et længere ophold på Bali, jeg selv blev kureret for stress med Shaking Meditation. Her kom alvorligt syge mennesker og blev helbredt for svære sygdomme, ved mange timers shaking. Jeg kan i dag slet ikke undvære at shake og gør det dagligt. Jeg opdagede at det præcis er det, jeg skal videreformidle.

Jeg bliver glad i låget og får masser af energi af at shake. Kom og lær at ryste spændinger i krop og sind fri, så smil, energi og glæde kan få lov til at bryde igennem.


Jeg vil gerne tilmelde mig eller høre mere om Shaking meditation

Kontakt mig her eller ring til mig på 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål.

reCAPTCHA is required.