Testimonials kurser og retreats

Udtalelser fra Trustpilot – Dansk Mindfulness Akademi – se flere udtalelser på linket

https://www.trustpilot.com/review/danskmindfulnessakademi.dk

Sanne Lind,

Retreatet på Danakilde blev for mig en dyb, autentisk, kærlig, varm og helende oplevelse.
Dorthe var dygtig til ugen igennem at skabe et trygt og kærligt rum, hvor jeg i et fællesskab med shaking, meditation og grounding kom ned i kroppen og i kontakt med mig selv….også sider af mig selv som jeg har haft svært ved at se i øjnene og omfavne. At åbne op for de sider, stå ved dem og vise mig mig selv i et fælleskab af kærligt nærvær var helende for mig
En oplevelse som jeg er dybt taknemmelig for at Dorthe gjorde mulig, ved at afholde sit fantastiske retreat 💕

Annette Mikkelsen, Vejle

I uge 30 var jeg på shaking retreat med…

I uge 30 var jeg på shaking retreat med Dorthe Broeng. Opholdet var aldeles fantastisk og transformerende. Dorthe er meget meget dygtig som procesholder. Hun ser gruppen og den enkelte og de behov vi alle har. Vi bliver guidet, udfordret og hele tiden holdt. Der er skabt et trygt og kærligt rum for meditation og shaking. Jeg havde på forhånd ikke kunnet forestille mig, hvilket udvikling jeg kom igennem helt personligt. En meget vigtig gave jeg gav mig selv og fik af Dorthe og hele holdet af skønne mennesker på retreatet. Tak også for lækker lækker mad og utroligt smukke rammer.

Dorte Lindhardt

Shaking mindfulness retreat med Dorthe…

Shaking mindfulness retreat med Dorthe Broeng, en livsberigende GAVE til mig, Dorthe er enestående, alt omfavnende, inspirerede, livsklog, kropsklog, faglig total vidende, formoder altid at skabe hjerterum og rammer der ligger op til en indre rejse, det er total MAGISK hvad min krop mit sind mit hjerte har oplevet og åbnet op for i de 6 dage.
Lige nu går jeg på vandet, skinner mere end solen, føler mig som en yderst heldig stjerne. Jeg føler for første gang virkelig være hjemme i eget “ hus” med alt det der er.
Ønsker du at åbne op i dit indre, dit hjerte, slippe det der ikke gavner og tjener dig, så kan jeg på det varmeste anbefale Dorthe, hun har så meget at byde på hvor end du har brug for.

Hanne Telling – co-founder DesignKayaks

”Efter en lang dag i mødelokalet ‘shaked’ vi 5 min. med Dorthe. Det gav så meget energi tilbage! Jeg kan ikke forklare, hvordan det virker, men jeg kan kun anbefale at prøve det :) Tusind tak fordi du kom forbi og ‘shaked’ os allesammen!”

Majbritt Andersen – Visuel Designer 29 år

“Efter en lang dag, der primært bar præg af uro og stress i kroppen og en “nå det er bare sådan min krop er i dag”- følelse fik Dorthe mig til at shake med hende i blot 10 minutter.

Der gik ikke lang tid før min krop begyndte at slappe af og jeg kunne mærke mig selv igen. Da vi var færdige var der ingen tvivl om at humøret havde ændret sig og stressen havde forladt min krop.

Dorthe får min aller bedste anbefaling. Det der ‘shaking meditation’ kan altså bare noget – så tusind tak Dorthe for at jeg kunne fortsætte resten af min dag i godt humør og med balance i mit nervesystem.

Rikke Kragh Sylvestersen,

Shaking meditation med Dorthe Broeng var et aktivt og befriende rusk-op i krop og sind, og jeg oplevede bagefter at energien flød lettere i kroppen, samtidig med at humøret helt af sig selv steg mærkbart! Dorthe er yderste kompetent og jeg er tryg ved, at hun med sin faglige baggrund kan guide mig til et bedre mindset gennem shaking

Flora Engellyst

At møde et menneske som Dorthe kan ændre dit liv.
Jeg shaker i en gruppe hos Dorthe. Dorthe skaber et unikt rum, hvor “der er det , der er”. Et rum med frihed, accept og kærlighed, så du kan være lige den du er – lige nu! Dorthe skaber tryghed, så selv dybe traumer kan komme til udtryk.
Shaking hos Dorthe giver mig livsglæde, ro og mere og mere tillid til mig selv og andre mennesker ❤️

Tina Pedersen, mindfulness underviser og coach

Jeg har prøvet mange ting i mit liv, men sjældent mødt så stor professionalisme og hjerterum, som Dorthe Broeng formidler på dette shaking meditationsforløb.

Jeg oplever at arbejde med forskellige følelsesregistre og at få skabt en fantastisk nærværende kontakt til kroppen. Fra gang til gang mærker jeg en konkret og tydelig udvikling mht de ting jeg kom for at arbejde med hos mig selv.

Det er sjovt, legende, alvorligt og fuld at hjerte og varme på samme tid. Jeg er dybt taknemmelig.

Jens Graverholt

Det er ret specielt og rart at være en del af et hold, Shaking Meditation, hos Dorthe.
Lige fra starten mærkes hvordan en tryg og rolig energi, eller stemning, kommer til dig – jeg kan være helt fri, skal ikke præstere noget som nogen forventer.!
Efter nogle sessioner hvor vi har musik, meditation, dans og ryste i kroppen – opstår der en tydelig helende virkning af det, som måske er smertefuldt og som kører rundt i hoved og krop..
Jeg får delt mine tanker og følelser, får sat ord på – – og en klarhed opleves.
Dorthe har meget dyb erfaring, hun er kæmpe engageret og med varme, netop det – som virkelig dejligt skaber så meget trivsel for mig, i krop og i sind – og som jeg, glad, kan bruge i min hverdag – tusind tak.

Pia Buhl Kristensen, sygeplejerske

Dorthe er et hjerteligt menneske med en velfunderet faglighed.
Jeg har deltaget i hendes proces shaking- og meditationshold.
Her skabte hun et unikt og trygt rum, hvor der var plads til såvel begejstring som dybe smertefulde traumer.
Hun er dybt engageret og deler gavmildt ud af sin visdom.
Tak for dig Dorthe❤️


Vi vil gerne høre mere om dine kurser

Udfyld her ønsker til tidspunkter og datoer og jeg finder forslag til tid til jer. Første gang får i en 1/2 time gratis.

Ring også gerne på 2859 1875, hvis i har nogle spørgsmål.

reCAPTCHA is required.

Jeg benytter forskellige terapeutiske retninger og metoder – tilpasset jeres forløb

Narrativ terapi

Hvilke historier har i med jer hver især som påvirker hinanden og hvilke har i sammen, hvad gør de ved jer? Hvor vil i gerne hen hver især og sammen?

Oplevelsesorienteret terapi & Inside dialog

Hvordan kommunikerer i med hinanden? Opstår der let misforståelser? Kan i reelt høre hinanden? Få nye færdigheder som gør i kan få sagt det, som ellers kan være svært?

Kommunikation er mange ting og forskellige personligheder, gør det for de fleste, især når de er pressede svært. Ligningen med arbejde, fritid, madlavning, børnepasning, lektier, venner, familie osv. kan være svær at få til at gå op. Her er meget hjælp at hente for de fleste familier heldigvis. mm.

Systemisk terapi/tænkning

Alle mennesker som i omgås, påvirker jer i mere eller mindre grad.

Hvis en eller flere i familien oplever anspændte situationer dagligt, hjemme, på arbejde, i skolen eller i andre vigtige relationer – så stresser i dybest set jeres nervesystem dagligt. Dette kaldes socialt stress og har vist sig at være den værste stress af alle.

Familiebehandling skaber (sætter) lys og klarhed omkring (på) disse daglige påvirkninger, for at skabe mening og forståelse, således der bliver plads til mere liv og glæde.

Mindfulness

Jeg har altid opmærksomhed på jeres krops reaktioner, da krop og psyke hænger sammen.

Derfor kan små øvelser i at lære at udvide evnen til at håndtere/rumme svære kropfornemmelser og følelser, være en del af behandlingen, når det opstår.

Mindfulness er en anerkendende og udømmende bevidstliggørelse af hverdagens tanker, handlinger og følelser.

TFT / Tankefeltterapi

– er en veldokumenteret og unik behandlingsform, som effektivt fjerner følelsesmæssig ubehag, herunder forskellige psykiske lidelser. Behandlingstiden er kort og har en succesrate på 90%

Behandlingen har vist gode resultater ved bl.a.:

Angst; social angst, eksamens- præstationsangst, panikangst, generaliseret angst. Depression, stress, traumer herunder PTSD, tvangstanker og tvangshandlinger/OCD, jetlag og fobier.

Følelser som mindreværd, usikkerhed, ensomhed, kærestesorg, sorg, skyld, skam, flovhed, vrede og frustration fjernes, i takt med, at der bliver mere plads til at mærke glæde og overskud.