4i1 Hold 6 onsdage med mindfulness, shaking meditation, compassion og deling i Vejle med start den 11. oktober 2023

Sanne Lind udtalelse fra Trustpilot:

“Shaking Retreatet på Danakilde blev for mig en dyb, autentisk, kærlig, varm og helende oplevelse.
Dorthe var dygtig til ugen igennem at skabe et trygt og kærligt rum, hvor jeg i et fællesskab med shaking, meditation og grounding kom ned i kroppen og i kontakt med mig selv….også sider af mig selv som jeg har haft svært ved at se i øjnene og omfavne. At åbne op for de sider, stå ved dem og vise mig mig selv i et fælleskab af kærligt nærvær var helende for mig
En oplevelse som jeg er dybt taknemmelig for at Dorthe gjorde mulig, ved at afholde sit fantastiske retreat 💕”

​Læs evt. flere udtalelser fra tidligere deltagere på Trustpilot under Dansk Mindfulness Akademi. – LINK

Hvis du ønsker udvikling og fordybelse og gerne vil et spadestik dybere, så hop på det terapeutiske forløb over 6 onsdage – ca. hver 14. dag i oktober, november og december 2023.

For 5 år i træk tilbyder jeg et terapeutisk process hold. Alle med mod på udvikling ved hjælp af meditativ bevægelsespraksis kan deltage. Vær forberedt på dyb process og udvikling mentalt, fysisk og sjæleligt.

Sammen med inviterende, skøn musik, guides du ind i fri bevægelse, med en intention om at alt i dig, må være tilstede uanset karakter. Hverken du eller andre eller noget skal fikses, når vi shaker.  Tanker, handlinger og kropsfornemmelser  anerkendes og guides fri for indre historier og vurderinger.

Sammen og hver for sig, leges der med at være forbundet med  “egen butik” – skelnen mellem din og min butik. Navigeren i at at sige til og fra, samt  tydeliggøre dit; “ja tak” og “tak- men nej tak”

Når du ryster / shaker vil mentale og fysiske blokringer slippes, og hvis du ryster dybt som i gruppen her, kan gamle traumer og mønstre forløses.

Du vil opleve at få følelsen/oplevelsen af at finde hjem, samtidig med at taknemmelighed og dyb glæde med mere livslyst opstår  undervejs.


Forløbet løsner mentale og fysiske blokeringer og åbner op for din egen indre glæde og mod på at tage din plads i livet. Du træner at være med den du er og det du oplever – uden vurderinger – kærligt og ærligt.

Jeg arbejder med en kombination af:

  • Shaking Meditation

  • DIVE ryste øvelser på måtte

  • Træning i at dele egne oplevelser, fri for historier, ud fra attitude træning i mindfulness principperne. At dele er at hele.


Der afsluttes ofte med en guidet meditation ind i dyb regenererende ro.

Alle kan deltage uanset om du søger et udviklende fællesskab, eller om du er udfordret fysisk eller mentalt. Er du udfordret af stress, angst eller smerter, er gruppen stærkt transformerende.

Holdet er lukket og foregår i trygge rammer, hvor tavshedspligt, omsorg og respekt for den enkelte og hinanden er alfa omega. Jeg er med hele vejen og støtter gruppen og den enkelte undervejs.

Datoer / 6 onsdage

  • Oktober den  11.,  25.
  • November den  8., 22., 29.
  • December den 13. december; fælles afslutning med gløgg og æbleskiver og jule shaking.


Hvor: Kølholt, Vardevej 263 B, 7100 Vejle.
Tid: kl. 18.00 – 20.00
Pris: kr. 1.500,- for 6 gange á 2 timer, incl. julehygge og professionelt forløb.

Tilmelding: Skriv eller ring til mig på 28591875, hvis du gerne vil deltage eller har brug for en afklarende snak om forløbet er noget for dig. Eller benyt FORMULAR nederst på siden. Ved tilmelding sendes en faktura.

Du er endelig tilmeldt ved betaling af tilsendte faktura.

Der er 10 ledige pladser på holdet som fordeles efter først til mølle princippet.

Kærligst Dorthe Broeng

Erfaren underviser og psykoterapeut

 

Shaking Meditation er en rystemeditation, som gør dig i stand til at slippe blokeringer fysisk, psykisk og mentalt. Du bevæges meget af tiden til musik og kan deltage uanset fysisk form, da en del af meditationen er, at træne at være med den du er – det du er – lige nu, venligt, u-dømmende og respektfuldt.


Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig Proceshold med Shaking meditation, Vejle start den 11.10.2023

Kontakt mig via siden her, eller sms/ring til mig på 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål eller vil tilmelde dig.

reCAPTCHA is required.