Shaking meditation retreat i Danmark 25.-30. juli
– 6 dage med tid til fordybelse, transformation og ro til at få sjælen med

Skal du med på shaking meditations Retreat på Danakilde i et af danmarks smukkeste naturområder? Du vil på blive forkælet med lækker hjemmelavet økologisk, organisk og vegetarisk mad. Du kan enten bo i en hytte med udsigt til sø, skov, heste og vandløb eller bo i et af de meget charmerende værelser på Danakilde.

Retreatet er for dig, der ønsker at slippe gamle traumer og mønstre. Du har mod på at være en del af et nærværende fællesskab, hvor gruppedynamikken med deling, shaking meditation, meditation, mantrasang, bål, sauna og vildmarkbad er en del af retreatet. Programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur, stilheden, bevægelse, lange pauser, vandreture og alenetid, samt tid til at være en del af gruppen.

Vi går i cyklus med naturen og åbner for resonans med vores egne indre smukke oplevelses rum og naturen. Det er vigtigt at du som deltager, er indstillet på at deltage i shakingen.
Du vil inviteres altid til at lytte dybt og følge det tempo som præcis passer til dig og din dagsform, intet presses eller forceres, alt er som det er og vi skal ikke fikse eller vurdere – healingen sker helt naturligt i det tempo som er rigtigt for hver enkelt når vi shaker.

Alkohol er ikke tilladt, da det kan fjerne dig fra processen ind i transformation.

Sammen og hver for sig, leges der med at åbne op for gamle mønstre og strukturer, du udfordres i at blive tydelig og i at kunne sige til og fra. Du vil finde dit indre kærlige ja tak og nej tak.

Når vi shaker smeltes mentale og fysiske blokeringer, gamle traumer og sågar karmiske blokringer fra tidligere liv i de rystelser som du guides i. Din krop er fra naturens side udstyret således at den ved at ryste giver slip på både kropslige og mentale blokeringer. På et retreat har du muligheden for at slippe mere end det som kan fornemmes på overfladen – og efterhånden som det sker, lukkes lyset ind og du vil opleve hvordan en dyb glæde og livslyst indfinder sig undervejs.

Hvor der før var mørke, åbner vi kærligt og accepterende ind til frosne og fastlåste kroppe og overbevisninger og historier.

Forløbet åbner op for din egen indre glæde og mod på at tage din plads i livet.

Kontakt mig meget gerne for at høre nærmere, så du lettere kan beslutte om retreatet er noget for dig.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 25. juli – 30. juli 2023

Ankomst mellem kl. 10.00-13.00 tirsdag den 25. juli
Afgang mellem kl. 14.00-15.00 søndag den 30. juli

Transport: Der går bus til station Nr. Snede 6 km fra Danakilde, der arrangeres afhentning af de som kommer med offentlig transport.

Sted: Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

Pris: 5.800,- incl. fuld forplejning, 6 dages program, skovsauna med gus, vildmarksbad og kr. excl. overnatning

EARLYBIRD kr. 5.100,- ved tilmelding og betaling før 15. juni 2023

Overnatning betales og bookes på Danakilde tlf: Rebecca 2259 2412 eller Thorsten 2028 6678

Værelser:
2 eller 3 mands værelser kr. 275,- pr. overnatning/person– 5 overnatninger kr. 1.375,-,-
Enkeltmands værelse kr. 450,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-

Hytter/Husvogne:
2 overnattende i dobbeltseng kr: 300,- pr. overnatning/person – 5 overnatninger kr. 1.500,-
1 overnattende kr. 500,- pr. overnatning – 5 overnatninger kr. 2.500,-

Shelters:

2-3 mands shelter er 250,- pr. overnatning/person – 5 overnatninger kr. 1.250,00

OBS: Booking af værelse eller hytte foregår efter først til mølle princippet.

Tilmelding til retreat: foregår ved at udfylde formularen eller sms/tlf: 28591875, husk at skrive valg af overnatning – din plads er først sikret når din betaling er gået igennem. Overnatning betales og bookes ved Danakilde.

Betaling: bankoverførsel til Froes Herred Bank regnr.: 7573 konto nr.: 0004744969 – Mobilepay 136239 – VIGTIGT skriv NAVN & SHAKING RETREAT

Der er 26 pladser til rådighed.

Hvem er Dorthe Broeng:
Jeg er en kvinde i min bedste alder, fyldt med godt humør og en masse erfaring og insisteren på, at vi mennesker er ment til at heale vores karma og gøre andet end blot overleve. Jeg er fuldstændig vild med at shake og shaking meditation en unik metode til at skabe glæde og mening med livet.

Jeg er uddannet psykoterapeut, familie- og partepeut og har specialiseret mig i traumebehandling og har i mange år arbejdet med bla.a traumer, sorg og kriser. Jeg underviser i meditation, yoga og shaking meditation samt kommunikation og har klinik i Vejle hvor jeg praktiserer som behandler. Jeg er medejer af Dansk Mindfulness akademi, hvor vi bl.a. uddanner mindfulness konsulenter, afholder retreats og forløb på virksomheder med Mindyourleading konceptet. Jeg har 25 års egen praksis med meditation.

Jeg startede med at shake på et ophold på Bali i 2017, hvor jeg havde et længere ophold på ashrammet under Ratu Bagus. Jeg rejste ud, fordi jeg var blevet udbrændthed og sekundært traumatiseret under mit arbejde som traumebehandler på et traumecenter. Jeg opdagede hurtigt at shaking var “min vej”, jeg har siden vestiiticeret shaking meditation, så den er tilpasset den vestlige kultur. Jeg har på 5. år tilbudt forskellige grupper og events med shaking meditation.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til, at være guide og facilitator på 6 dage sammen med jer som vælger at få en uforglemmelig oplevelse for livet, som jeg selv har fået.

Da jeg tror på det er vigtigt med trygge rammer og tydelighed, for nogle for at kunne slappe af og gå i process, har jeg har nogle meget dygtige og erfarne hjælpere Pia Buhl og Jens Kristian Graversen med til at sørge for, at du som deltager vil opleve, der altid er hjælp at finde. 

Så mærk efter – er du der i livet, hvor du er klar til at vælge dig selv til, genfinde autencitet og lære at ære og kærligt være med hver en celle af dig selv? Hvis så kontakt mig endelig, så du bedre kan beslutte om, retreatet her er noget for dig.

Jeg glæder mig MEGET.

Kærligst Dorthe Broeng
Dansk Mindfulness Akademi & Mental Sundhed


Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig Shaking meditation retreat 25.-30. juli 2023

Du kan også skrive her eller ringe til mig 2859 1875, hvis du har nogle spørgsmål

reCAPTCHA is required.